Blogul cu bani
imagine facebook

Este incontestabil faptul ca retelele sociale joaca un rol important in pozitionarea unei pagini in motoarele de cautare, in acelasi timp fiind o sursa de trafic valoroasa.
Exista cateva metode de a "influenta" prezenta pe Facebook, dar acceasi strategie poate fi aplicata la orice retea de socializare.


Nu e un secret existenta site-urilor care ofera schimb de Like, Share, vizualizari YouTube similar cu a celor de Traffic Exchange (Bani cu Traffic Exchange? - Experiment)

Creaza cont Like4Like


4 motive SEO si de Trafic

  • Cu cat exista mai multe link-uri pe Facebook catre un site, cu atat se creaza un backlink valoros. Backlink-urile Facebook sau a altor retele sociale sunt contorizate separat.
  • Numarul "Like"-urilor la un anumit produs sau articol, influenteaza proportional increderea vizitatorilor. Acest lucru este valabil mai ales in cazul publicului international.
  • Cu cat se face "Share" de mai multe ori la un articol sau produs, cu atat cresc sansele ca acel articol sa fie citit sau produsul cumparat.
    Calcul pentru un scenariu pesimist: Un "Share" pe Facebook va ajunge la aproximativ 100 de "prieteni", 40 de "Share"-uri vor ajunge la aproximativ 4000 de persoane. Traficul este egal cu aproximativ 3% din numarul de Share-uri, dar daca titlul este bine gandit, se poate ajunge la 10%. [LINK LA HEADLINEGENERATOR]
  • Daca lansezi un site/blog nou in limba engleza, ca sa atragi cat de cat atentia cititorului trebuie sa ai cel putin 1000 de Like-uri si cateva zeci de Tweet-uri - este primul lucru care sare in ochi unui vizitatori american.

Aceasta metoda e frecvent folosita pentru anunturi umanitare, donatii/pierderi animale dar foarte multi vor pur si simplu Like-uri pe poze de la profil sau pentru pagina Facebook.
Nu ignora prezenta pe celelalte retele de socializare: Google+, Twitter, Instagram, Pintrest, Flickr etc. - site-urile au un PR mare.


Creaza cont Like4Like