Blogul cu bani
Imagine Cum sa ai de 2X mai multi vizitatori? - Dubleaza Traficul Existent - Functioneaza 100% !!!

Acesa metoda dubleaza numarul de vizitatori, implicit incasarile din programele de afiliere. Spun acest lucru cu o incredere de 100%, bazat pe experienta empirica, si o sa te indrum sa testezi aceasta metoda intr-un mediu controlat si GRATUIT.

Traficul unui site este esential pentru a face bani pe net: cu cat ai mai multi vizitatori, cu atat sansele tale de a converti acele vizite intr-un venit sunt mai mari.

Exista totusi o exceptie: site-urile de TRAFFIC EXCHANGE. Vizitele care au sursa acestor gen de pagini, nu au nicio valoare din punct de vedere al programelor de afiliere, ba mai mult, majoritatea companiilor interzic aceasta practica.
Singura valoare a schimbului de trafic este optimizarea SEO, dar despre asta voi discuta intr-un articol ulterior, cu atentionarile de rigoare.

Inainte de a ajunge pe prima pagina din Google, sursa vizitatorilor tai este un link care a fost postat pe retelele de socializare, forumuri, mica publicitate sau comentariile facute pe alte bloguri.
Nu sunt sigur daca ai observat dar titlul acestei pagini suna foarte bine, te-am facut atent pentru o secunda!. Daca intri pe cateva forumuri (in special cele in limba engleza), vei vedea ca unele subiecte de discutie au mai multe vizualizari decat celelalte. De ce? Pentru ca au un titlu extrem de atragator. Incearca sa deschizi un subiect pe un forum cu un titlu care suna bine si vei avea dublul vizualizarilor in comparatie cu un subiect deschis de altcineva, dar cu un titlu banal.

Titlul atractiv poate avea diverse forme si elemente: intrebare, contradictie, ceva negativ, un numar exact, perioada de timp, procentaj, nume de vedeta, cantaret, politican, erou etc.:
Iata cateva exemple, legate de aceeasi tema:
Slabeste 7KG in 7 Zile
Cum Slabesc Vedetele?
Pierde excesul de kilograme ca Andreea Esca
De ce Progamul de slabire este Dificil? Solutii Dietetice cu Gust

Articolul scris trebuie sa fie in armonie cu titul, alftel se pierde vizitatorul.

Adfly, este unul dintre programele de afiliere unde poate fi aplicat aceasta tactica. Aloca timp pentru a alege titul perfect si traficul si veniturile se dubleaza.

Bani pe net cu Adfly