Blogul cu bani

O sa scriu direct si la obiect: e greu de estimat.

Personal, ma axez pe site-uri care aduc un venit minim de 0.5-2USD/zi si de care sa nu ma ocup mai mult de 1 ora/saptamana. Da, stiu, nu ti se pare mult dar daca multiplici cu 30 zile, vei vedea ca ajungi la 60 USD/luna. Acum multiplica aceasta suma cu 15 (sau cu numarul de site-uri) si suma se ridica la 900 USD/luna - si asta cu o munca de maxim 60 de ore muncite lunar.

Da, ideal ar fi sa am un site care "produce" 2000/luna! Cu toate ca nu am ajuns in ca la aceasta performanta, iti spun ca este posibil. Daca pot sa fac 300 de dolari pe luna cu un site, atunci trebuie sa ma ocup mai mult de el si incasarile vor creste. Trebuie numai sa nimeresc tema sitului, sa aduc o tenta de unicitate si sa folosesc programul sau programele de afiliere optime.

Nu am fost tot timpul la acest nivel - am inceput cu Adf.ly si m-am cam chinuit, pentru ca nimeni nu iti da "mura'n gura". Cu timpul am ajuns la Google Adsense. Adevarul este ca nu am cheltuit imediat banii pe care i-am castigat ci am investit in asa zisele "proprietati" web - un nume mai indicat ar fi "active pe net". (in curand si un articol despre aceste active, sa explic mai bine despre ce este vorba)

Toate tehnicile si metodele descrise nu necesita niciun fel de investitie din partea ta, cel putin nu la inceput. Singura investitie pe care trebuie sa o faci este timpul alocat crearii unei fundatii pe termen lung. Efortul pe care il depui la inceput se va vedea in timp.
Tinta ta principala nu ar trebui sa fie un venit de 1000 USD/luna - incearca sa faci prima oara $0.5/zi, pe urma 1,2, 5, 10... vezi ce functioneaza pentru tine si cum se poate imbunatatii sau aplica in alta parte metoda aleasa sau combina doua sau mai multe metode. E ca un joc, nu renunta la servici sau facultate. Am avut succes pentru ca imi place ceea ce fac si am luat totul ca pe o provocare - "adica face ala si eu nu?". Un alt aspect important: nu renunta - incearca altceva - s-ar putea ca o metoda sa nu ti se potriveasca sau sa nu se potriveasca deloc traficului tinta. Schimba strategia - aici poate fi vorba de continut, imagini, program de afiliere, design, domeniu, cuvinte cheie - incearca un alt unghi.

Daca un program de afiliere functioneaza bine intr-o anumita nisa, acea metoda poate fi multiplicata si pe altele - sau cel putin incercata - daca ai creat un site care aduce $5/zi pe o anumita tema si necesita o intretinere de 1-2 ore saptamanal, 10 site-uri pe nise diferite vor genera $50/zi cu o intretinere de 15ore/saptamana. Rezultatul este de $1500/luna sau $18000/an.

Idea este de a creste venitul unui site cu $0.05/zi 3 zile pe saptamana - rezultatele la sfarsitul anului pentru 10 situri vor fi semnificative.
Din pacate nu iti spune nimeni "fa asa si vei face atat", dar iti pot spune "am facut asa si am facut bani".

Sfatul cel mai bun: scrie articole unice si atractive si vei avea un public fidel.

Da-ti un SHARE, un TWEET, un LIKE!
La Multi Bani! imagine bani