Blogul cu bani

Este incontestabil faptul ca retelele sociale joaca un rol important in pozitionarea unei pagini in motoarele de cautare, in acelasi timp fiind o sursa de trafic valoroasa.
Exista cateva metode de a "influenta" prezenta pe Facebook, dar acceasi strategie poate fi aplicata la orice retea de socializare.

Add a comment

Afilierile CPA (Cost per Action/Cost per Acquisition.)sunt mina de aur despre care vorbesc majoritatea "Expertilor" in acest domeniu.
Evident ca sunt zeci de site-uri care ofera CPA, personal folosesc numai doua pentru ca au o interfata usor de folosit si au oferte pentru toata lumea.

Add a comment

Vreau sa fac bani pe net sau Trebuie sa fac bani pe internet?

Cei mai multi fac greseala de a confunda o nisa cu o piata: sper ca exemplele pe care le folosesc sa te ilumineze mai bine in aceasta privinta :)

Add a comment

M-am inhamat la acest experiment Traffic Exchange, pentru a-mi demonstra ca e o pierdere de timp.
Spre surpinderea mea au fost cateva beneficii, si am ajuns la concluzia ca exista potential pe siteurile Schimb de Trafic.

Add a comment

Raspunsuri legate de alte metode de facut bani pe internet, gasirea unei teme, surse valoroase pentru alegerea unei nise, produse si servicii online:

Add a comment

Obtinerea unui contract eLance necesita o strategie bine pusa la punct.
Clientul are optiunea sa aleaga din zeci de utilizatori care liciteaza pentru lucrare, dar cu putin tact si psihologie poate fi convins ca tu esti cel mai bun candidat.

Add a comment

Aici afli cum se posteaza si mai ales unde se pot posta un link pentru site-ul tinta. Lista curpinde peste 140 de site-uri si bloguri care ofera un backlink cu un PR decent. Nu uita: este important ca site-ul unde postezi sa aibe legatura cu site-ul tau. In fiecare saptamana voi adauga cel putin 50 de site-uri pentru a largi lista pana la 1000.

Add a comment

In acest articol voi discuta despre completarea profilului pe eLance pentru a creste rata de succes in acceptarea ofertelor clientilor potentiali.
Daca ai ales sa faci bani pe net cu aceasta metoda si ai probleme in contractarea clientilor, acest articol este pentru tine.
Contractele pe care le-am avut cu clientii mei (ii prefer pe cei din SUA), le-am obtinut extrem de rapid facand aceasta combinatie profil-oferta.

Add a comment

Al doilea articol SEO din ciclul celor trei: optimizarea unui site web la nivel global, sau OFF PAGE SEO (Search Engine Optimization) - Optimizare pentru Motoare de Cautare. Ce sunt backlink-urile si de ce sunt necesare? Modalitatile si tehnicile discutate sunt fundatia de baza al oricarui site web. Pentru aceste servicii deobicei se platesc sume considerabile, dar cu putin efort ele pot fi implementate cu succes de catre oricine.

Add a comment

Viespar este un proiect "Made in Romania" de a face bani pe net, care plateste mai mult de cat programele obisnuite PTC.
Este un program gen PTC, unde utilizatorul trebuie sa indeplineasca sarcini simple care dureaza 3 minute, dar un pic mai dezvoltat si mai bine platit.


Add a comment

In aceasta capitol (primul din 3), voi discuta despre optimizarea unui site web, sau SEO (Search Engine Optimization) - Optimizare pentru Motoare de Cautare. Articolul este stufos, tehnic si lung, dar merita citit pana la capat daca se doreste un TRAFIC CONSTANT si STABIL pe termen lung.

Add a comment