Domeniu GRATUIT

La momentul scrierii acestui articol, singurul domeniu care poate fi inregistrat GRATUIT, este domeniul TK.

un DOMENIU?
Simplu spus, este cuvantul sau cuvintele principale din care este compusa adresa unui site web. DOMENIUL este sufixul de la sfarsitul cuvintelor (numelui de domeniu)


Inainte de a incepe porcesul de inregistrare, este important sa stii dinainte ce cuvinte vei alege pentru numele de domeniul. Importanta cuvintelor alese au un efect pe termen lung - iata explicatia simpla:

Daca site-ul tau este despre o anumita tema, sa luam un exemplu la indemana : jocul StarCraft2, cuvintele sau combinatiile de cuvinte ar trebui sa fie: Starcraft2, jocuri, strategie, harti, sc2 etc
Asadar domeniul pe care il cauti ar fi: strategii-starcraft2.tk, strategie-starcraft2.tk, harti-starcraft2.tk, joc-strategie-starcraft2.tk, harti-strategie-starcraft2.tk, strategii.sc2.tk etc
Trebuie luat in considerare si cuvintele care pot fi adaugat ulterior sub forma unui subdomeniu: harti.strategie-sc2.tk, viziteaza.jocul-sc2.tk, strategii.joc-starcraft2.tk etc.
Tema site-ului va dicta cuvintele alese si se va aplica indiferent daca e vorba de muzica, filme, referate, tutoriale sau etnografie, istorie, geografie.

Idea principala consta in a face o lista de cuvinte legate de tema site-ului si inregistrarea ca domeniu dot.tk a 2 sau 3 cuvinte despartite de "-" (cratima) sau unite. Lista este necesara in cazul in care domeniul este deja inregistrat.

Se pot inregistra un numar nelimitat de domenii dot.tk, dar pentru testarea metodelor de facut bani pe net, incepe cu unul singur, sa nu te incurci in ele.

Procedura pentru domeniile dotTK este foarte simpla, trebuie sa inregistrezi cu o adresa gmail (sau alta adresa), alege (cauta) domeniul disponibil, si apasa butonul "Register".

Click aici pentru a inregistra un domeniu TK  

Pentru moment seteaza domeniul sa redirectioneaze spre o pagina oarecare (google.ro). In articolul depre parcarea Domeniului dot.tk ne vom intoarce si vom schimba aceste setari.

Citeste mai mult: Gazduire fara bani - Parcarea domeniului .TK