Bani cu eLance
Imagine Cum sa faci bani pe net muncind pe eLance

Elance este unul dintre cele mai populare site-uri care ofera posibiliatea de a face bani pe net muncind de acasa fara nicio investitie.

Sistemul este foarte simplu: Angajatori din lumea intreaga posteaza online job-uri care necesita cunostinte PC. Pentru a obtine un job, trebuie sa licitezi si sa convingi angajatorul ca esti capabil sa faci cea ce se cere in timp util si in bugetul alocat.


Ce fel de Joburi se posteaza pe eLance

Angajatorii cauta deobicei persoane care se pricep cel mai bine la tot ceea ce tine de internet, sau aplicatii care se folosesc in firme mici, dar exista si oferte pentru diverse probleme. Bugetele variaza in functie de munca depusa, si ori este un pret fix sau este un pret platit pe ora. Preturile sunt intre USD 20 si ajung pana la USD 500 sau chiar mai mult.

Se cauta oameni care sunt buni cunoscatori pe un anumit segment: Programare (VB, C++, C), Webdesign, Editori Photoshop, Scriitori de Articole, Traducatori, HTML, Wordpress, Joomla, Drupal, Facebook, Twitter, Retele de Socializare, Craigslist, Asistenti Virtuali, Microsoft Excel, Microsoft Word, Powerpoint, Access, Experti SEO, Backlinking, Programatori pentru aplicatii Android si iOS si list poate continua.

Pentru a obtine un job, trebuie sa ai un cont pe eLance, un profil complet cu poza, si portofoliu de lucrari anterioareCreaza un cont gratuit pe Elance