Bani cu Amazon
Imagine Bani pe net cu Amazon

Amazon ofera un program de afiliere foarte avantajos daca te hotarasti sa faci un cont. In general ofera comisioane cuprinse intre 3-20% din produsul cumparat prin link-ul de afiliere

In momentul in care faci un site pentru ati posta link-urile afiliate Amazon, traficul tinta ar trebui sa se axeze pe vizitatori din SUA, Canada sau tarile Europei de Vest. Ei sunt cumparatorii de baza a produselor Amazon, respectiv site-ul creat sa fie in limba engleza si/sau spaniola, franceza, germana si italiana daca ai posibilitatile sau resursele de a traduce articolele.

Produsele oferite pot varia, dar personal as recomanda cartile. De ce carti? Pentru ca este mai usor de abordat o tema, iar orice tema a fost deja discutata intr-o carte care se gaseste pe Amazon.

Strategia aplicata este urmatoare:

  1. Cauti o carte pe Amazon - un subiect popular.
  2. Scrii un articol original despre subiectul respectiv.
  3. Inserezi codul afiliat Amazon la sfarsitul articolului aplicand formula "Pentru o analiza mai amanuntita puteti citi cartea x sau cartile x".

Programul de afiliere Amazon poate fi foarte bine folosit in tandem cu Google Adsense: se pot introduce cuvinte cheie, sau chiar se poate alege o tema care sa contina fraze pe care AdSense le detecteaza si va insera o reclama care se plateste mai consistent.
Adfly nu este recomandat in paginile unde tinta este o reclama platita sau link-ul Amazon. O click Adf.ly va aduce un venit de sub 1 cent, pe langa un comision Amazon de $2-3$ sau un click AdSense de $1.


Afilierea Google AdSense